Filmul „Ultimul Zburator” va fi prezentat la Festivalul Filmului Fantastic de la Bruxelles

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Filmul „Ultimul Zburator” de Ovidiu Georgescu va rula la Festivalul International de Film Fantastic ce se desfasoara la Bruxelles intre 8 si 20 aprilie, a declarat vineri regizorul acestei productii, conform Agerpres.

„Ultimul Zburator” va avea premiera in cinematografele romanesti pe 7 februarie si este distribuit de InterComFilm Distribution.

Realizatorii au povestit ca acest film a insemnat o desfasurare ampla de forte, doar montajul fiind realizat dupa ce echipa a vizionat cele 48 de ore de material brut.

„Ultimul Zburator” este un film independent, realizat in totalitate din finantare privata, produs de Asociatia Culturala ”Promissum”, care este prezentat ca fiind prima parte a trilogiei „Promissum”, prima serie fantasy realizata vreodata in Romania. Toti cei implicati in realizarea acestui film au fost fascinati de povestea lui: un mit clasic al culturii romane, mitul Zburatorului, ce este spus sub forma unui basm modern. Din distributie fac parte, printre altii, Gabriel Dutu, Iulia Verdes, Constantin Cojocaru, George Ivascu si Constantin Cotimanis.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2