Final de mandat: TOT INAINTE!

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

ft-macheta-fara-sloganAstazi a depus juramantul noul Parlament al Romaniei, un Parlament cu o responsabilitate imensa ce atarna pe umerii alesilor. Stiu ce inseamna o asemenea raspundere si pot sa spun ca am fost onorat sa reprezint vocea cetatenilor in Camera Deputatilor in legislatura ce tocmai s-a incheiat. Sunt mandru de faptul ca am fost unul din cei mai activi parlamentari din Maramures si ca am fost prezent la 99% din lucrarile comisiilor si plenului, iar rapoartele mele de activitate din toti acesti ani dovedesc daruirea mea totala in actiunile sociale si politice in care m-am implicat. Am fost acolo cand s-a scris istorie si sunt fericit ca am facut parte din acest for al statului, in locul unde, asa cum spune fiul meu de 5 ani, se construiesc legile. Pot sa spun cu demnitate ca mai presus de orice, am sustinut principiile transparente si meritocratice in politica si administratie. Am sustinut adevarul, in locul minciunii; am sustinut proiecte, in loc de promisiuni; am sustinut oameni, in loc de corporatii.

Am pierdut…? Am castigat…? Cate putin, sau poate mult, din ambele. Am castigat prin faptul ca am ramas fidel crezului meu politic, am castigat zambete de la miile de oameni cu care am discutat in toti acesti ani, am castigat prieteni pe viata prin toti oamenii care m-au sustinut si au crezut in mine. Va multumesc din suflet tuturor!

Ce am pierdut? Am pierdut multe ore departe de familia mea, multe momente din viata copiilor mei…

Am refuzat mereu ideea conform careia toti politicienii sunt in aceeasi oala. Nu suntem. Exista multi oameni de bun simt in politica, pe care poate nu ii vedeti asa des la televizor, dar sa stiti ca exista. Sunt oameni de buna-credinta, cu speranta si dorinta de munca. Noi vom incerca in continuare sa promovam principiile sanatoase ale politicii europene si aici, acasa, in Romania.

Va asigur ca in perioada urmatoare imi voi continua proiectele deja incepute, voi continua sa ma implic activ in comunitatea maramureseana si voi propune alaturi de consilierii locali PSD proiecte frumoase pentru Baia Mare.

Raman acolo unde am inceput si unde am fost mereu, „in teren”, insa intelegand si stiind mult mai bine ceea ce trebuie sa fac pe viitor. Nu imi abandonez nici crezul politic, nici alegatorii. Asa ca, voi incheia aceasta scrisoare asa cum am incheiat toate scrisorile catre baimareni, simplu si modest, asa cum cred ca ne sta bine tuturor, prin a va spune ca in continuare puteti conta pe mine pentru ca va stau in continuare la dispozitie.

Al dumneavoastra,

Florin Cristian Tataru

Cetatean al Baii Mari

Presedinte PSD Baia Mare

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2