Finantare de 5,8 milioane de lei pentru doua proiecte aprobate de MDRAP, in Botiza

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Doua contracte de finantare extrem de importate au fost semnate, la Botiza, in urma proiectelor depuse de administratia locala la Ministerul Dezvoltarii Regionale, Administratiei Publice si Fondurilor Europene (MDRAPFE), pe Programul National de Dezvoltare Locala (PNDL), etapa a doua.

Primul contract semnat face referire la alocarea unei finantari din bugetul Ministerului Dezvoltarii Regionale, in suma de 4.923.557,00 lei, pentru realizarea obiectivului de investitii ”Modernizare drumuri de interes local in Botiza, judetul Maramures”. Valoarea totala a investitiei este de 5.365.052,00 lei, iar cheltuielile aferente contributiei de la bugetul de stat sunt cele prevazute in Ordonanta de Urgenta a Guvernului nr. 28/2013, aprobata prin Legea 89/2015.

Un al doilea contract semnat la Botiza, cu o finantare in suma de 777.835,69 lei, se refera la realizarea obiectivului ”Construire poduri in comuna Botiza, judetul Maramures”. Valoarea totala a investitiei este de 941.498,04 lei si a fost aprobata prin ordinul viceprim-ministrului, ministrul dezvoltarii regionale, administratiei publice si fondurilor europene nr. 3680/2017, privind aprobarea listei obiectivelor de investitii si sumele alocate acestora pentru finantarea Programului national de dezvoltare locala, pentru judetul Maramures, in perioada 2017 – 2020.

”(…) In ceea ce priveste finantarile aprobate in Botiza, sunt mandru de faptul ca, in Maramures, contractul pentru asfaltare a fost primul semnat la nivelul judetului nostrum, pe PNDL2. Avem depuse alte doua proiecte la MDRAPFE, unde speram sa obtinem finantare, respectiv reabilitarea cladirii Primariei, cu amenajarea unui dispensar uman la parter, dar si construirea unui Centru de Traditii Rurale”, a declarat primarul comunei Botiza.

 

 

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole