Finantare de 7,5 milioane de euro pentru reabilitarea drumului judetean DJ182B intre Somcuta Mare, Miresu Mare si Remeti pe Somes

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

In cursul lunii octombrie 2017 a fost semnat de catre Ministerul Dezvoltarii Regionale, Administratiei Publice si Fondurilor Europene (MDRAPFE), actul aditional pentru reabilitarea drumului Somcuta Mare – Miresu Mare – Remeti pe Somes, se arata intr-un comunicat al Consiliului Judetean Maramures.

Finantarea pentru reabilitarea drumului judetean DJ 182B, tronson cuprins intre Somcuta Mare (de la intersectia cu DN 1C) – Miresu Mare – Remeti pe Somes (intersectie cu DJ 108E) este de 34.346.878,16 lei cu TVA, aproximativ 7,5 milioane de euro. Proiectul a fost depus de catre Consiliul Judetean Maramures pe Programul National de Dezvoltare Locala (PNDL), in iarna anului 2017 – 2018 urmeaza sa fie scos la licitatie. Se estimeaza ca, in primavara anului 2018 sa demareze efectiv lucrarile de reabilitare a acestui tronson.

Potrivit informatiilor oferite de Cristian Chendea, consilier in cadrul Serviciului Implementare Proiecte, drumul are o lungime de 13 kilometri si 366 de metri, iar durata executiei va fi de 21 de luni de la momentul semnarii contractului.

In cadrul acestui proiect se are in vedere si reabilitarea unui pod, intervenirea la 19 podete transversale, la 43 de drumuri laterale si la 284 de accese la proprietati. Inaintea celor trei sfaturi de asfalt se va turna o fundatie de balast de 15 centimetri, a aratat reprezentantul Serviciului Implementare Proiecte din cadrul Consiliului Judetean Maramures, se mai arata in comunicat.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2