Finanțare de aproximativ 9 milioane de euro pentru Spitalul Municipal Sighetu Marmației. Ce se va realiza

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Ministerul Dezvoltarii, Lucrărilor Publice și Administrației, prin Compania Națională de Investiții va finanța obiectivul de investiții “Reabilitare, modernizare și dotare secții chirurgicale în incinta Spitalului municipal Sighetu Marmatței, județul Maramureș”.

”Este cel mai important proiect finanțat în ultimii ani în Sighetu Marmației și va aduce o îmbunătățire a serviciilor medicale din cadrul Spitalul Sighet.

Prin implementarea proiectului vom beneficia de un nou Centru de Primiri Urgențe, o secție A.T.I. și un bloc operator chirurgie și ortopedie.

Investiția are o valoare de aproximativ 9 milioane de euro și are ca termen de implementare 18 luni”, precizează Primăria Sighetu Marmației, pe pagina de Facebook.

De altfel, miercuri, 17 martie, în cadrul Consiliului Local Sighetu Marmației s-au votat în unanimitate proiectele de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico – economici și predarea amplasamentului pe care urmează a se efectua investiția catre Compania Națională de Investiții.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *