Firea: Victor Ponta va fi un presedinte care uneste Romania

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Vicepresedintele PSD, Gabriela Vranceanu Firea, a declarat ca mesajul transmis vineri de premierul Victor Ponta prin participarea la evenimentul de inaugurare a Piațetei Sfantul Papa Ioan Paul al-II-lea din Cacica si la cele doua slujbe de Sfanta Maria de la Manastirea Putna din Suceava si de la Manastirea Nicula din Cluj ca, indiferent de confesiune, catolici sau ortodocsi, romanii trebuie sa fie uniți prin credința in Dumnezeu, nu este unul electoral si a afirmat ca a venit momentul ca Romania sa fie unita si solidara.

‘Mesajul premierului nu este unul electoral. Credința nu are legatura nici cu politica sinici cu alegerile! Ea are legatura cu valorile si cu tipul de personalitate al fiecaruia. Dupa 10 ani in care societatea romaneasca a fost dezbinata de un conflict perpetuu, declansat si intreținut de la cel mai inalt nivel al statului, a venit momentul ca Romania sa fie unita si solidara. Ma bucur ca Victor Ponta este alaturi de credinciosi, in mijlocul lor si transmite acest semnal.

Dovedeste astfel ca reprezinta acel model de politician capabil sa garanteze consensul si unitatea societații’, a declarat senatorul Gabriela Vranceanu Firea, potrivit unui comunicat transmis sambata AGERPRES.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

1 Comment

  1. justitiarul

    Madam Firea, va rog, nu ma faceti sa-mi pierd respectul fata de toti cei din media. V-am considerat mai inteligenta decat pitica de Esca, mai aspectuoasa ca fata rechin de la Digi 24, mai morala decat Lavinia Gusa de la (i)Realitatea si un pic mai putin frumoasa decat Monica Dascalu. Cu asemenea enunturi intrati in tagma tonomatelor!

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2