Fiul cel mare al lui Donald Trump, prezent in Maramures

PNL

In cursul zilei de azi, fiul cel cel mare al presedintelui Statelor Unite ale Americii, Donald Trump Jr. este prezent in Maramures. Trump Jr. urmeaza sa efectueze o vizita la Sapanta impreuna cu fiul sau. Ambasada SUA a refuzat sa comenteze vizita sa, pe motiv ca este privată. Trump Jr. ar fi ajuns in Romania inca de luni, aterizand pe Aeroportul Baneasa cu o aeronava privata.

Donald Trump Jr. s-a nascut in 1977 in Manhattan. El si-a petrecut adolescenta la internatul prestigios Hill School pentru a sta departe de scandalul mediatic generat de divortul extrem de mediatizat dintre Donald si Ivana Trump, dupa o aventura a miliardarului cu Marla Maples.

Donald Trump Jr. a rupt timp de un an si jumatate toate relatiile cu tatal sau, alegand ca imediat dupa ce a absolvit cursurile Universitatii din Pennsylvania sa calatoreasca prin Colorado. Acesta a lucrat pentru o perioada ca barman pentru a se sustine financiar, in statiunea montana Aspen.

In prezent, el este in fruntea Trump Organization. Astfel spus, Donald Trump s-a retras din toate afacerile sale in momentul in care a preluat mandatul de presedinte. Liderul de la Casa Alba a transferat autoritatea si gestionarea companiilor sale catre un fond sau catre filiale care sunt „gestionate in comun” de catre fiii sai adulti, Donald Jr. si Eric Trump, si de catre directorul executiv si financiar al Trump Organization, Allen Weisselberg.

Bianca VLASAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1