Fiul unui fost presedinte german, injunghiat mortal in timp ce sustinea o prelegere intr-un spital

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Fritz von Weizsäcker, fiul unui fost presedinte german, a fost injunghiat mortal marti seara, informeaza DPA.

Von Weizsäcker, de profesie doctor, sustinea o prelegere la spitalul Schlosspark din Berlin, cand un barbat din sala a venit catre el si l-a injunghiat, a declarat o purtatoare de cuvant a politiei. Victima, in varsta de 59 de ani, a murit la fata locului, iar un barbat a fost retinut in acest caz, relateaza Agerpres.

Se crede ca presupusul atacator era un ofiter de politie aflat la prelegere in calitate de membru al publicului. Circa 20 de persoane participau la prelegere in momentul atacului, intr-o sala din aripa de psihiatrie a spitalului. Mai multe persoane au ajutat la retinerea suspectului si la predarea sa politiei.

Cazul este investigat ca o crima.

Politia investigheaza toate posibilitatile, a declarat purtatoarea de cuvant a fortelor de ordine. De asemenea, oficialii intentioneaza sa intrebe familia von Weizsäcker daca au existat amenintari la adresa acestuia.

Spitalul privat Schlosspark organizeaza frecvent evenimente la care cetatenii iau parte pentru a se informa despre boli, diagnostice si oportunitati de terapie, potrivit site-ului institutiei.

Von Weizsäcker avea o lunga cariera medicala si era specialist in medicina interna, potrivit site-ului mentionat. Prelegerea doctorului era dedicata bolii ficatului gras. Tatal sau, Richard von Weizsäcker, decedat in 2015, a fost primar al Berlinului intre 1981 si 1984, si presedinte al Germaniei din 1984 pana in 1994.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *