Flacarile au cuprins acoperisul unei case din Borsa. Initial focul a izbucnit la o anexa, insa acesta s-a extins

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Pompierii borseni au intervenit astazi, 2 ianuarie, la un incendiu produs in localitatea Borsa, pe strada Rotundu. Apelul in care s-a solicitat sprijinul ISU Maramures s-a facut la 112.

Oana Gonczi-Alexa, purtator de cuvant ISU Maramures: ”Incendiul s-a manifestat initial la o anexa gospodareasca, iar din cauza faptului ca in imediata apropiere a anexei se afla o casa, acoperisul acesteia a fost cuprins de flacari.”

In sprijinul celor doua echipaje de la Borsa s-a deplasat si un echipaj de stingere din cadrul Sectiei Viseu de Sus.

Revenim cu detalii.

ACTUALIZARE 12.40

Cornel Babut, ISU Maramures: “Nu au fost inregistrate victime. La interventie au mai participat un echipaj de prim ajutor EPA SMURD, de la Garda de Interventie Borsa, precum si membri ai Serviciului Voluntar pentru Situatii de Urgenta din oras, cu o autocisterna. In incendiu au ars circa 170 metri patrati acoperis anexa si casa. Flacarile au afectat si acoperisul unei case aflate in constructie, in aceeasi curte, in proportie de 70%. Au mai ars elemente de mobilier, obiecte de uz casnic si articole de imbracaminte. Cauza PROBABILA: burlan metalic neprotejat fata de materialele combustibile din jur.”

Foto-ISU Maramures//ZiarMM.ro

 

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *