Flashmob, maine, in fata Primariei Baia Mare. Vor participa peste 200 de elevi. Acestia vor face si un mars pana la Universitatea de Nord

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Evenimentul face parte din programul ERASMUS PLUS, fiind singurul proiect, pe mediu, din Romania, finantat de Comisia Europeana. In proiect au fost implicati 28 de elevi de la Colegiul “Mihai Eminescu” din Baia Mare. Coordonatorul acestui proiect este doamna profesor Ileana Vasilescu, dascal la colegiul deja amintit.

Astfel, maine dimineata, mai exact la ora 09.00, in fata Primariei Baia Mare se va desfasura un fleshmob. Copiii vor fi imbracati cu haine in culori de alb si albastru si vor purta esarfe verzi. Acestia vor forma un pamant inconjurat de o centura, care trebuie sa protejeze pamantul.

Ulterior, elevii vor porni in mars pe urmatoarele artere de circulatie: strada Gheorghe Sincai, Culturii, Independentei, Victoriei si Victor Babes.

Punctul final va fi la Universitatea de Nord unde, in aula Magna, va avea loc o dezbatere cu tema “Gestionarea impactului poluarii in depresiunea Baia Mare si arealul limitrof”.

Precizam faptul ca la eveniment vor participa si elevi ai Colegiului National “Gheorghe Sincai” din Baia Mare, dar si directori, dascali si elevi din Italia, Franta, Portugalia si Bulgaria, ultimii fiind parteneri in acest proiect.

Totodata mentionam faptul ca sloganurile de pe pancarde sunt realizate de elevii Colegiului National “Mihai Eminescu”. Textele sunt originale si au fost realizate si selectate cu sprijinul a doi dascali de limba romana, de la acelasi colegiu, respectiv prof. Marioara Donca si prof. Ramona Fonai.

Revenim cu mai multe detalii, maine.

Ana AVRAM

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2