FLORIN- ALEXANDRU ALEXE – Administrațiile liberale modernizează localitățile. Cazul comunei Groși

Administrațiile liberale modernizează localitățile din Maramureș. O spune parlamentarul de Maramureș, Florin- Alexandru Alexe, care vine cu exemplul comunei Groși.
„Împreună cu primarul Boltea Florin, am petrecut o zi foarte productivă în comuna Groși. Am vizitat sediul primăriei, piața pentru producători locali, școala și o livadă de mere. Am fost încântat de modul în care echipa liberală și comunitatea locală colaborează pentru dezvoltarea comunei. În cadrul întâlnirii avute cu primarul Boltea, am discutat despre mai multe subiecte importante pentru comunitatea locală, respectiv proiecte pentru care au fost depuse solicitări de finanțare (pistă de biciclete, modernizare iluminat public, statii încărcare auto, creșă pentru copii, canalizare), situația clădirii în care a funcționat dispensarul veterinar, clădire aflată în stare avansată de degradare și care nu se află în proprietatea primăriei, situația străzii Paltinului, aflată în proprietatea ADS-ului și în raza administrativă a UAT Groși, proiectul Rabla pentru autoturisme, inițiat de Ministerul Mediului și în care sunt implicate și UAT-urile, proiect privind înființarea de parcuri foto-voltaice, înființarea pieței agroalimentare de la Groși, proiect care poate reprezenta un model și pentru alte UAT-uri. În acest fel, cetățenii pot să-și valorifice mai ușor produsele, modalități de comunicare mai eficientă dintre administrația publică centrală și locală, respectiv proiect de digitalizare, finanțat prin PNRR.
De asemenea, am vizitat monumentul dedicat artistului Dumitru Fărcaș, situat în fața sediului primăriei. Fiind născut în Groși, muzicianul a reprezentat cu demnitate comuna, obținând nenumărate premii naționale și internaționale. Administrațiile liberale modernizează localitățile. Avem nevoie de modele, iar primarul Boltea demonstrează în fiecare zi că se poate face administrație în slujba cetățenilor. Rămânem uniți pentru Groși! Rămânem uniți pentru Maramureș!”, a declarat Florin-Alexandru Alexe.
Dragoș HOJDA
Distribuie articolul
Adaugă un comentariu