Florin Alexandru Alexe, deputat PNL Maramureș: victoria arată că maramureșenii au încredere în planul nostru pentru dezvoltarea județului

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Florin Alexandru Alexe, poziția 2 de pe lista PNL Maramureș pentru Camera Deputaților, a declarat următoarele după ce a aflat că va reprezenta maramureșenii în Parlamentul României.

„PNL a câștigat alegerile parlamentare în județul Maramureș, atât la Camera Deputaților, cât și la Senat. Victoria arată că maramureșenii au încredere în planul nostru pentru dezvoltarea județului. Le mulțumesc tuturor maramureșenilor pentru sprijinul acordat și îi asigur că vom consolida România!

În parteneriat cu Consiliul Județean condus de Ionel Bogdan, suntem determinați să aducem investitori în județ, să realizăm un brand al Maramureșului și să promovăm potențialul turistic al zonei, având ca scop atât bunăstarea oamenilor care locuiesc în județ, cât și confortul turiștilor. De asemenea, personal, îmi propun să militez în continuare în Parlament pentru temele mele de suflet precum diminuarea risipei alimentare și educația anticomunistă, proiecte apreciate de maramureșenii pe care i-am întâlnit în campania electorală.

Într-un an de zile de când am preluat guvernarea, am demonstrat că putem să ducem la îndeplinire tot ce ne-am asumat în fața românilor. Continuăm! Împreună.”

Cotos Robert

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *