FLORIN-ALEXANDRU ALEXE – Șase priorități pentru următorii ani pentru a limita constrangerile cu care se confruntă Romania

Reclame home 1
Reclame home 1
Parlamentarul de Maramureș, Florin-Alexandru Alexe, la invitația Grupului Băncii Mondiale, a participat la o consultare intersectorială cu membri ai Parlamentului, în cadrul procesului de elaborare a celei mai importante analize realizate de GMB la nivel național, Diagnosticul Sistematic de Țară.
„În cadrul întâlnirii, am discutat despre tendințele emergente care vor modela evoluția României, constrângeri la adresa evoluției țării noastre și prioritățile naționale în ceea ce privește o creștere sustenabilă. Pentru a limita constrângerile cu care se confruntă România, au fost identificate șase priorități pentru următorii ani:
Un mediu instituțional și economic predictibil pentru cetățeni și afaceri;
Acces egal la servicii publice de calitate în domeniul infrastructurii și al serviciilor sociale;
Rezultate mai bune pentru toți în ceea ce privește sănătatea și educația;
Acces la locuri de muncă mai bune în sectorul privat;
Sustenabilitate în raport cu mediul (atenuarea schimbărilor climatice) a activității economice pentru oameni;
Reziliență mai bună la dezastrele naturale, în special pentru gospodăriile vulnerabile. Diagnosticul de Țară va fi lansat în anul 2023 și va reprezenta baza noului parteneriat dintre România și GBM”, spune Alexe.
Dragoș HOJDA
Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

1 Comment

  1. duhul din lampă

    Salam aleikum sau salam de vară în 2023 coane Alexe ???!!! *** Baia Mare chiar este o piață emergentă , poate vorbești și cu Cătălin să nu frece lampa aiurea , m-a exasperat cu băncuțele și floricele de parcă a găsit lampa fermecată în țintirim *** Efendi , cred că ți-ai dat seama că este ultimul tren pt. partidele istorice ?! ***

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2