Florin Alexe, deputat PNL:  În bugetul de stat sunt prevăzute două proiecte esențiale pentru dezvoltarea județului Maramureș

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Bugetul de stat garantează un nivel record al investițiilor pentru 2021, dar și un mix de măsuri active care să stimuleze relansarea economică și menținerea locurilor de muncă.

Investițiile totalizează în acest an 62 miliarde de lei, o majorare cu 8,9 miliarde față de 2020. Măsurile de susținere în contextul crizei COVID totalizează cheltuieli directe de 14,58 miliarde de lei, la care se adaugă facilități fiscale, granturi și garanții de peste 28,1 miliarde de lei.

“Pentru echipa liberală, reforma statului român este o prioritate. Am pregătit bugetul dezvoltării, pe care l-am votat în Parlament. Avem soluții pentru modernizarea fiecărei regiuni din România. Viziunea liberală se bazează pe dezvoltare!”, transmite Florin-Alexandru Alexe.

În bugetul de stat pentru anul 2021 sunt prevăzute două proiecte esențiale pentru dezvoltarea județului nostru. “Proiectul parcurilor industriale primește 5 milioane de lei, iar pentru depozitul temporar de deșeuri sunt prevăzute 3 milioane de lei. Construirea parcurilor industriale este esențială pentru viitorul Maramureșului, deoarece avem nevoie de investiții în județ. Proiectele vor aduce bani mai mulți la bugetele locale și, ceea ce e mai important, locuri de muncă mai bine plătite pentru maramureșeni.”, declară deputatul PNL.

Pentru PNL, comunitățile locale reprezintă o prioritate. “În viziunea noastră, sunt prioritare proiectele care vizează dezvoltarea comunităților locale și atragerea de investiții ce pot crește nivelul de trai al românilor. Vom demonstra că se poate! Reușim! Împreună.”, declară deputatul liberal Florin Alexe.

Florin-Alexandru Alexe este deputat PNL de Maramureș. Este președintele Delegației Parlamentului României la Adunarea Parlamentară a Francofoniei. Ocupă funcția de secretar al Comisiei pentru comunităţile de români din afara graniţelor ţării și activează în Comisia pentru industrii și servicii. A inițiat Legea privind diminuarea risipei alimentare și Legea privind înființarea Muzeului Ororilor Comunismului în România.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *