Florin Cîţu: Ar fi culmea să introducem acum noi taxe

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Preşedintele Senatului, Florin Cîţu, a declarat luni că nu susţine introducerea de noi taxe, pentru că această măsură ar însemna „bani mai puţini la buget”, informează AGERPRES.

„Vă spun ca membru al PNL. Noi nu susţinem, avem şi program de guvernare, nu susţinem taxe noi. (…) PNL a venit cu soluţii în 2020, 2021, ani record pentru gradul de colectare. Veniturile au crescut la 32,7%, 32,8% din PIB în 2020 şi 2021, după ce am scos taxele. Ar fi culmea acum să introducem taxe. Asta ar însemna bani mai puţini la buget. Dacă se va ajunge acolo, conducerea PNL va veni în BEX şi va supune la vot o astfel de soluţie. Eu, ca membru al PNL, nu susţin o astfel de soluţie”, a precizat Cîţu, la Senat.

El a spus că, în ultima lună, nu a fost nicio şedinţă de BEX al PNL în care se discută, de obicei, „agenda Guvernului şi programul parlamentar”.

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat luni că Guvernul nu va introduce noi taxe şi impozite în următoarea perioadă, dar a adăugat că susţine în continuare introducerea impozitului progresiv „cu deductibilităţile necesare”.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2