Florin Cîțu: Nu veți vedea creșteri de taxe anul viitor

home camp2
home camp2
home camp2

Ministrul de Finanțe, Florin Cîțu, a dat din nou asigurări marți că nu vor exista creșteri de taxe anul viitor, soluția autorităților fiind taxe mai mici și mai puține, pe care să le poată plăti toată lumea.

”PNL va prezenta o viziune asupra bugetului și de anul viitor și asupra anilor următori până în 2024, odată cu programul de guvernare. Noi vom prezenta pentru români viziunea noastră pentru dezvoltarea României, care include bineînțeles și o politică bugetară. Da, trebuie să observ faptul că socialiștii deja spun că Guvernul liberal va face bugetul pe anul viitor. Și au dreptate, vom face bugetul pe anul viitor și îl vom prezenta. Nu veți vedea creșteri de taxe anul viitor. V-am spus acest lucru din primul moment în care am preluat mandatul și vă voi spune de fiecare dată. Mai mult, avem ca exemplu anul 2020. În anul 2020, guvernul liberal este primul guvern care scoate toate taxele introduse de socialiști. Am scos supraacciza la carburant, am scos supraimpozitarea contractelor part-time, am scos TVA defalcată, am eliminat Ordonanța 114, toată plină de taxe. Toate aceste taxe au fost introduse de Marcel Ciolacu, Sorin Grindeanu și gașca lor prin votul pe care l-au dat când erau în guvern sau în Parlament. Am scos toate aceste taxe și am avut rezultate foarte bune la buget”, a declarat marți Florin Cîțu, potrivit News.ro.

Soluția autorităților: taxe mai mici și mai puține pe care să le plătească toată lumea, mai afirmă oficialul.
itarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Print Friendly, PDF & Email
home camp 1
home camp 1
home camp 1

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *