Florin Cret, secretar de stat la Ministerul Dezvoltarii Regionale

Florin Cret va fi numit saptamana viitoare secretar de stat la Ministerul Dezvoltarii spun surse apropiate ZiarMM.ro.
La ora actuala, Florin Cret este consilier local, presedinte al Comisiei de Buget-Finante si consilier management in cadrul Societatii URBIS SA. Totodata acesta este prim-vicepresedinte in Partidul Miscarea Populara, organizatia Baia Mare si Maramures.

Cret s-a facut remarcat prin contributia pe care a avut-o atat in cadrul Comisiei de Buget-Finante cat si in plenul sedintelor Consiliului Local Baia Mare. Acesta a avut numeroase amendamente, pe care le-a facut pentru a veni in sprijinul cetatenilor. In ceea ce priveste munca acestuia la URBIS, Cret a incercat sa creeze un echilibru intre conducerea societatii si angajati. Totodata acesta s-a implicat si in diverse proiecte care vizau dezvoltarea URBIS-ului.

In momentul in care va obtine postul de secretar de stat, PMP va trebui sa numeasca o alta persoana pentru postul de consilier local.

“Va fi o persoana cu experienta in administratie si va fi membru al Partidului Miscarea Populara”, a relatat pentru ZiarMM.ro o alta sursa apropiata.

Ana AVRAM

 

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

2 Comments

  1. Ghiulai-Pop Gheorghe

    Este uimitoare ascesiiunea domnului Creț, care a avut un comportament josnic la adresa angajatilor din cadrul SC URBIS SA Baia Mare. Dacă acest om poate reprezenta PMP-ul în Guvern, atunci, imaginea acestui partid, lasă de dorit.

    Reply
  2. profu de romana

    care experienta in administratie? se pune vanzarea ziarelor in strada sau administrarea unui ziar? e consilier local de cateva luni….hai sictir!

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1