Florin Hosu, “Cartel Alfa”: Respectul il castig daca ma duc si ii spun lui Dragnea:”Esti un nesimtit, mai dom’le!… Esti un nesimtit!”

home camp2
home camp2
home camp2

Contactat telefonic, pentru un punct de vedere vis-à-vis de miscarile sindicale, seful de la Cartel Alfa Maramures a “explodat”, dupa ce sefii de la confederatia “Cartel Alfa” Romania, au acum anumite retineri sa mai vina la Ocna Sugatag, la intalnirea stabilita pentru 25 mai a.c..

“Mi-au spus ca ce sa mai vina in Maramures si plus sa-si rupa si masinile pe drumrile de aici. Liviu Dragnea a fost numit ambasador! Pe puii mei a fost numit! Ce a facut el pentru Maramuresul asta sa-l numesti ambasadorul turismului? Pai iar facem statui ca Ceausescu si ca Stalin? Nu ma intereseaza pe mine Liviu Dragnea si afacerile lui. Pe mine ma intereseaza ca salariatul, cand ma duc in Primaries au in Directia de Protectie a Copilului sau Consiliul Judetean, sa mi se adreseze cu respect. Iar respectul acesta il castig daca ma duc si ii spun lui Dragnea:<Esti un nesimtit, mai dom’le! Esti un nesimtit!> Penalul de Dragnea sa-si rezolve problemele cu legea pentru ca are mari probleme. Sa ne lase in pace! Sa nu ne dea exemple cum se conduce tara din pix! Sunt cetatean, in primul rand, si vad. Isi bat joc. Si cu Aeroportul, numai nu-i da drumul. Trec avioanele pe sus si ce…, daca nu-i da drumul… Si turismul, si infrastructura si tot…”, a relatat Florin Hosu, presedintele “Cartel Alfa” Maramures.

Anamaria AVRAM

Print Friendly, PDF & Email
home camp 1
home camp 1
home camp 1

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *