Florin Tataru a fost desemnat presedinte interimar al PSD Baia Mare

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

florin tataru gabriel zetea dragos titeaPSD Maramures a hotarat cu unanimitate de voturi, in sedinta Biroului Permanent Judetean (BPJ) din 6 februarie 2016, desemnarea deputatului Florin Tataru ca presedinte interimar al PSD Baia Mare.

Acesta va avea misiunea ca, pana la finalul lunii februarie, sa organizeze Conferinta Municipala de Alegeri a PSD Baia Mare, pentru ca organizatia sa poata sa se pregateasca pentru alegerile locale din 2016 cu o conducere aleasa legitim, a declarat Gabriel Zetea, presedintele PSD Maramures.

Florin Tataru ii inlocuieste pe Gabriel Zetea si Calin Matei in fruntea organizatiei PSD Baia Mare, acestia fiind desemnati la sfarsitul anului trecut ca si interimari la conducerea organizatiei, dupa retragerea lui Dumitru Matei. Deputatul Florin Tataru a fost desemnat, de asemenea, de catre Comitetul Executiv National al PSD, candidat al partidului pentru Primaria Baia Mare. Aceasta a fost prima nominalizare a unei organizatii locale acceptata de PSD la nivel national.

Liderul judetean al PSD, Gabriel Zetea este de parere ca sunt necesare dezbateri concrete in municipiul resedinta de judet si nu mesaje fara continut si spoiala pe care ne-o propune actuala administratie locala.

”PSD Baia Mare intra, in sfarsit, dupa multe framantari interne, intr-o zona de stabilitate, iar Florin Tataru este persoana in care avem incredere ca va fi o voce puternica pentru politica de stanga in municipiul Baia Mare. Este un om cu multa experienta obtinuta in campaniile electorale din 2011 si 2012 pentru Parlamentul Romaniei impotriva PDL si a lui Catalin Chereches, campanii pe care le-a castigat de fiecare data.

Sunt convins ca baimarenii vor intelege si in 2016 ca mesajele pozitive, o constructie politica corecta, proiecte de dezvoltare sanatoasa si restabilirea sanatatii financiare a bugetului municipiului generate de dezbateri concrete sunt mai importante decat mesajele fara continut si spoiala pe care ne-o propune, astazi, actuala administratie a municipiului. Intram in campania electorala din 2016 in Baia Mare ca sa castigam increderea baimarenilor”, a precizat presedintele PSD Maramures, Gabriel Zetea.

Deputatul Florin Tataru, desemnat presedinte interimar al PSD Baia Mare in urma sedintei Biroului Permanent Judetean al PSD a declarat ca preluarea organizatiei fanion a PSD Maramures reprezinta o sarcina dificila si o mare responsabilitate.

”Suntem intr-un moment in care evenimentele electorale pun o presiune suplimentara pe cei responsabili de organizarea institutionala a partidului. Obiectivul meu personal ce tine de structura PSD Baia Mare il reprezinta dezvoltarea unei culturi organizationale bazata pe competente, profesionalism, meritocratie si loialitate fata de tintele organizatiei.

Este convingerea mea ca acest mod de restructurare si deschidere al organizatiei spre oameni capabili sa genereze incredere si respect in PSD va fi platforma de obtinere a performantelor electorale de catre PSD Baia Mare”, a subliniat presedintele interimar al organizatiei municipale a PSD, deputatul Florin Tataru, candidatul social democratilor pentru Primaria Baia Mare.

Biroul de presa al PSD Maramures

 

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

4 Comments

 1. dilau

  mai florin tataru, ciuma rosie si oamenii generalului au semnat – acum citeva zile – un protocol de colaborare pentru alegerile locale. deci tu si kake ar trebui sa ve intilniti, sa va stringeti mina si sa anuntati public care pe care va sustineti.

  Reply
 2. Dodo

  Pai, sa l sustina Kake pe Florin Tataru, ca de Kake ne am lamurit. Si saturat. Dispretul sau (KK) fata de baimareni, aroganta, viclenia sunt la cote inalte. Sa vina altul la carma Primariei! Macar Tataru e mai cizelat, mai fin, mai ancorat in realitate.

  Reply
  1. STEKO

   Si cunoaste foarte bine padurea din Mires…Baga ferigi pe gura,da la oua,iti baga si teava-n gura.Te lasa si-n kooru’ gol…ca un baiat cizelat.Finutz baiat!..

   Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2