Florin Tataru: Baia Mare… din groapa in groapa

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Primarul interimar Rob Marinel s-a plans zilele trecute ca bugetul Baii Mari este apasat de plata ratelor la creditele contractate in anii anteriori, dar tot el spunea in numele executivului baimarean ca “totusi, avem obligatia si cetateneasca si administrativa si politica sa asiguram serviciile publice la un nivel cat se poate de decent”.

Asa ca il rugam frumos pe dl. primar interimar Rob Marinel sa ne spuna care este legatura intre obligatia si responsabilitatea administrativa, serviciile publice la un nivel ”cat se poate de decent”, si lucrarile de intretinere ale carosabilului (celebrele plombari) pornite cu mult elan pompieristic in urma cu 2 saptamani, in conditii meteo impropii. Dupa doar cateva zile, s-a ales praful de aceste lucrari.

Cine raspunde in fata cetatenilor si a legii pentru banii, si asa putini pe care bugetul orasului ii are, si pe care cineva ii arunca pe fereastra prin lucrari de foarte proasta calitate? Cine are interesul de a cheltui bani publici de dragul prestatorilor si a comisioanelor, atat timp cat orice inginer de drumuri stie ca aceste plombari cu asfalt rece sunt frectie la un picior de lemn? Mai ales cand sunt executate necorespunzator si in conditii meteo nefavorabile!! De ce in locul solutiei normale tehnic si financiar, care presupune decopertarea prin frezare a carosabilului afectat si turnarea unui covor de asfalt cald cand vremea o permite, se prefera sa se arunce bani pe apa Sasarului, cu plombari cu asfalt rece efectuate atat de prost incat gropile reapar dupa doar cateva zile?? Chiar daca s-a facut plombarea chiar si de 2 ori a aceleiasi strazi , ca de exemplu str. Industriilor??

Au fost sau vor fi aceste lucrari platite din banii baimarenilor? Vor aparea in devizele cu situatiile de lucrari, strazi plombate in cateva zile de 2 ori?? Cine din Primaria Baia Mare raspunde pentru aceste lucrari? Va plangeti ca nu aveti bani, dar va bateti joc si de banii putini pe care ii are orasul si implicit de cetateni??

Multe lucrari, foarte putina calitate. Multe interese, putin respect. Multa incompetenta, putina raspundere. Multe intrebari, putine raspunsuri presupun ca voi primi.

Florin Tataru                                                                                                                       

Presedinte PSD Baia Mare                                                                                                                                                     

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

3 Comments

 1. tancau

  parerile domnului Tataru nu ne intereseaza… el este un parametru neglijabil in viata publica baimareana…cu parere de rau, dar acesta este adevarul…

  Reply
 2. Cosma Ioan

  În ce calitate vorbește acest îmbătrânit de alcool ?
  Nu înțeleg ,cum găzduiți opiniile unui oarecare.
  Curios .

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2