Florin Tataru: Am facut dreptate minerilor si continuam reducerea fiscalitatii

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

deputat florin tataruPlenul Camerei Deputatilor a adoptat, miercuri, proiectul legislativ nr.614/2015, pentru modificarea art. 56 si 57 din Legea nr. 263/2010 privind sistemul unitar de pensii publice si stagiul complet de cotizare pentru cei care au realizat stagii de munca in conditii speciale, aici incadrandu-se si cei care au desfasurat activitate in zona I si II de radiatii. Concret, stagiul complet de cotizare pentru aceste persoane va fi de 20 de ani (nu de 30 de ani, ca pana acum). Astfel, minerii care au iesit la pensie incepand cu anul 2011 vor avea pensiile recalculate si vor beneficia de cresteri semnificative la cuatumul pensiilor. Am reusit sa indreptam aceasta eroare a guvernelor liberale, o eroare care a afectat viata a mii de oameni din Maramures si nu numai. Ma bucur ca si colegii mei din Parlament au inteles importanta modificarii acestei legi pentru cei care au lucrat in conditii grele. In plus, ma bucur ca eforturile liderilor de sindicat Petricean Stefan – UST Meridian Maramures si Florin Hossu – UST Cartel Alfa Maramures si-au gasit finalitatea. Doresc sa le multumesc pe aceasta cale pentru colaborare si sa ii asigur de sprijinul meu si in viitor!

Tot in aceasta saptamana, proiectul de reducere a CAS cu 5 puncte procentuale – 2% la angajator si 3% la angajat, a fost adoptat de Senat cu 67 de voturi ”pentru”, 23 ”impotriva” si o abţinere. Senatul este prima camera sesizata insa in calitate de initiator al acestui proiect de lege, voi sustine reducerea CAS si in Camera Deputatilor, for decizional in acest caz. Desi Guvernul Ciolos a avut un punct de vedere negativ cu privire la acest proiect, eu cred ca este un proiect foarte bun pentru romani, care vine in continuarea politicilor economice si sociale pe care PSD le-a pus in practica spre binele tuturor si care s-au resimtit in buzunarul romanilor.

Oamenii simt nevoia reducerii fiscalitatii. In multe din discutiile avute cu cetatenii in campania electorala mi s-a supus atentiei aceasta problema majora in special in ceea ce priveste industria textila. Ca deputat PSD incerc sa raspund nevoilor cetatenilor si va asigur ca alaturi de colegii mei din Parlament voi continua eforturile pentru reducerea fiscalitatii, ca o continuare a politicilor Guvernelor Ponta.

sigla Tataru PSD

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2