Focar: 11 angajați infectați cu virusul SARS-CoV-2, la o societate economică din municipiul Sighetu Marmației

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Maramureș a comunicat azi, faptul că la o o societate economică din municipiul Sighetu Marmației sunt 11 angajați infectați cu virusul SARS-CoV-2.

Toate cele 11 persoane sunt asimptomatice și au fost testate la cerere. Contacții direcți au fost carantinați. Direcția de Sănătate Publică Maramureș efectuează ancheta epidemiologică. S-a procedat la dezinfecția societății și s-au luat măsurile necesare de protecție a celorlalți angajați. Direcția de Sănătate Publică Maramureș a declarat focar de COVID-19, iar societatea a fost închisă pentru o perioadă de 14 zile.

CJSU Maramureș: ”Pentru a preveni și limita infecția cu SARS-CoV-2 la nivelul județului nostru, le reamintim cetățenilor să respecte măsurile stabilite de autorități în perioada stării de alertă, normele stabilite de specialiști, purtarea măștii de protecție în spațiile deschise stabilite prin hotărârea Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, respectiv păstrarea distanței fizice de protecție sanitară și igienizarea frecventă a mâinilor.”

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2