Focuri de arma la frontiera cu Ucraina, pentru prinderea unor contrabandisti

Reclame home 1
Reclame home 1

Vineri noapte, in jurul orei 02.00, o patrula a politiei de frontiera din cadrul S.P.F. Sighetu Marmatiei, aflata in exercitarea atributiilor de serviciu, a observat mai multe persoane care se deplasau de pe versantul muntos Magura spre localitatea Rona de Sus si care transportau in spate colete voluminoase.

Imediat, la fata locului s-a deplasat o echipa de interventie care a procedat la interceptarea si somarea prin voce a celor in cauza, moment in care barbatii au fugit in padurea din apropiere, dispersandu-se pe mai multe directii. Astfel, politistii de frontiera au executat, conform legii, 12 focuri de avertisment in plan vertical, reusindu-se retinerea unei persoane, cetatean roman in varsta de 38 ani.

In continuare, s-a trecut la monitorizarea zonei, concomitent cu dispunerea unor masuri specifice in vederea depistarii tuturor persoanelor implicate in activitatea infractionala. La cercetarea terenului au fost descoperite 7 baxuri ce contineau cantitatea de 3.500 de pachete cu tigari de provenienta ucraineana si F.Rusa, in valoare de peste 31.300 lei.

Maramureseanul este cercetat acum de catre politistii de frontiera pentru savarsirea infractiunii de complicitate la contrabanda, la final urmand a fi luate masurile legale ce se impun. Totodata, intreaga cantitate de tigari a fost ridicata in vederea confiscarii, iar in continuare se fac cercetari pentru identificarea tuturor persoanelor implicate si documentarii intregii activitati infractionale.

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

1 Comment

  1. Devorattor

    Daca nu ar mai fi accizele atat de mari pentru tigari, in mod sigur contrabanda nu ar mai fi avut asa mare succes in Romania! De vina este foamea de bani a Guvernului!

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole