septembrie 17, 2021

Fond lunar de castiguri de un milion de lei pentru Loteria bonurilor fiscale

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

bon fiscalMinisterul Finantelor Publice a stabilit fondul de premiere pentru Loteria bonurilor fiscale la un milion de lei pentru fiecare din extragerile lunare din perioada august-decembrie 2015, potrivit unui proiect de Ordin al ministrului Finantelor postat pe site-ul institutiei, transmite Agerpres.

‘Se stabileste fondul de premiere pentru extragerile lunare ale Loteriei bonurilor fiscale aferente lunilor august — decembrie 2015, la nivelul de 1.000.000 lei pentru fiecare extragere’, se mentioneaza in proiectul citat.

Ordinul mai prevede faptul ca fondul de premiere ‘se majoreaza cu sumele necesare rotunjirii valorii castigului aferent unui bon fiscal’.

Potrivit Ordonantei Guvernului nr.10/2015, privind organizarea Loteriei bonurilor fiscale, extragerile port fi organizate atat lunar, cat si ocazional. La extragerile lunare participa bonurile fiscale emise in luna calendaristica anterioara organizarii extragerii. Acestea se organizeaza in prima duminica dupa data de 15 a fiecarei luni, pentru luna anterioara.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2