Fondatoarele ”Dăruiește Viață”, desemnate ”Person of the Year – Romania” la E! People’s Choice Awards

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Carmen Uscatu și Oana Gheorghiu primesc distincția ”Person of the Year – Romania” la ediția din 2020 a E! People’s Choice Awards, o recunoaștere a activității și realizărilor asociației Dăruiește Viață pentru schimbarea sistemului medical din România, în beneficiul pacienților și al cadrelor medicale, informează educatieprivata.ro.

Anunțul a fost făcut de televiziunea E! Entertainment, companie parte a NBCUniversal International Networks. Este pentru prima dată în istoria premiilor când se recunoaște o inițiativă de implicare socială din România, prin intermediul noii categorii Person of the Year – Romania. Carmen și Oana sunt recunoscute astfel pentru activitatea și realizările lor în calitate de fondatoare ale asociației Dăruiește Viață.
”#NoiFacemUnSpital este un proiect de țară, un proiect susținut de peste 350.000 de oameni și peste 4.000 de companii care au avut încredere să investească în acest vis – un Spital la standarde Vestice pentru copiii din România. Ne bucură să vedem că vestea despre acest proiect depășește granițele țării și îi așteptăm pe românii din afară și nu numai să se alăture.” – Carmen Uscatu, fondatoare Dăruiește Viață

Carmen Uscatu și Oana Gheorghiu au fost selectate pentru munca, dedicarea și pasiunea lor de a reconstrui sistemul de sănătate din România, prin intermediul proiectelor Dăruiește Viață, cel mai ambițios dintre acestea fiind #NoiFacemUnSpital – construcția Primului Spital Național de Copii pentru Cancer, Boli Grave și Traumă, exclusiv din donații și sponsorizări.

”Acest premiu vine într-un moment special pentru #NoiFacemUnSpital – lansarea campaniei de fundraising pentru cea de-a doua clădire a proiectului, pe care o vom construi pentru a le asigura tuturor copiilor care se internează la Spitalul Marie Curie același standard de tratament, indiferent de patologie. Campania a beneficiat de sprijinul Metallica, trupa donând drepturile de folosire a piesei în spotul de campanie.” – Oana Gheorghiu, fondatoare Dăruiește Viață.

foto avantaje.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *