Fondatorii HHC, Mark si Caroline Cook, si directorul regional, Stefan Darabus, decorati la Londra

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Miercuri, 27 iunie, la Institutul Cultural Roman de la Londra, fondatorilor Fundatiei Hope and Homes for Children, Mark Cook si Caroline Cook, precum si directorului regional pentru Europa Centrala si de Sud al Fundatiei, Stefan Darabus, le-a fost conferit Ordinul National ”Serviciul Credincios”, in grad de Cavaler.

Dan Mihalache, ambasadorul Romaniei in Regatul Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord a fost cel care a oficiat ceremonia.

“In seara zilei de 27 iunie, la Institutul Cultural Roman de la Londra, ne-a fost conferit Ordinul National Serviciul Credincios, in grad de Cavaler, fondatorilor Hope and Homes for Children, Mark si Caroline Cook, dar si mie, prin decretul Presedintelui Romaniei, Klaus – Werner Iohannis. Asta, pentru cei 20 de ani de activitate in sprijinul reformei sistemului de protectie a copilului.

Cel care a oficiat aceasta ceremonie a fost Excelenta sa, domnul Dan Mihalache, Ambasadorul Romaniei in Regatul Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord.

Am spus acum doua zile ceea ce voi spune si acum: acest simbol al recunoasterii unei munci de 20 de ani apartine echipei Hope and Homes for Children Romania, fiecarui coleg si prieten din aceasta echipa fantastica. Apartine copiilor si tinerilor care au trecut si trec prin suferinte crunte, dincolo de imaginatia noastra, fiind rupti de familiile lor si condamnati la institutionalizare, sau exclusi social si ignorati, in saracie”, a spus Stefan Darabus, intr-o postare pe Facebook.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2