Fondul de Dezvoltare si Investitii, finantare de 102 milioane lei pentru asfaltarea drumurilor judetene din Maramures

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Comisia Nationala de Strategie si Prognoza a facut publice o noua serie de 469 de proiecte de apa, canal, energie, sanatate sau infrastructura pentru comunitatile locale, care vor fi finantate de Fondul de Dezvoltare si Investitii (FDI), scrie gandul.info.

Primele 116 proiecte finantate prin FDI au fost aprobate prin Ordin al Presedintelui CNSP in septembrie. Plafonul de contractare pentru acest an este de 10 miliarde de lei.

Printre cele mai valoroase proiecte aprobate se numara un proiect integrat de modernizare, consolidare si reabilitare drumuri si poduri in Neamt, cu o alocare de 521 de milioane de lei, extinderea canalizarii si a statiei de epurare din Snagov – 172 mililoane lei, penetratie si racord Splaiul Independentei-Ciurel-Autostrada Bucuresti- Pitesti in Bucuresti – 104 milioane lei, lucrari de infrastructura in Buzau – 150 de milioane de lei sau asfaltarea drumurilor judetene din Maramures – 102 milioane lei.

Proiectele depuse care au documentatia completa si sunt peste plafonul de contractare raman la CNSP si vor deveni eligibile ulterior.

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2