septembrie 24, 2021

Forbes: Scarlett Johanson, pe primul loc in topul celor mai bine platite actrite din lume

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Scarlett Johanson ocupa primul loc – pentru al doilea an consecutiv – in topul celor mai bine platite actrite din lume, au anuntat vineri reprezentantii revistei Forbes, citati de BBC, relateaza Agerpres.

Vedeta hollywoodiana, in varsta de 34 de ani, a obtinut in ultimul an venituri de 56 de milioane de dolari, insa aceasta suma o plaseaza abia pe locul al optulea in clasamentul general al actorilor (ce contine atat barbati, cat si femei), dupa Adam Sandler. Primul loc in clasamentul masculin, dat publicitatii in urma cu doua zile, este ocupat de actorul Dwayne Johnson, cu venituri de 89,4 milioane de dolari.

Scarlett Johansson a incasat onorarii mai mari cu 15,5 milioane de dolari in comparatie cu anul precedent, in principal datorita succesului de box-office al filmului “Avengers: Endgame”. Vedeta americana va relua rolul jucat in acest film intr-un spin-off al francizei “Avengers”, intitulat “Black Widow”, ce va fi lansat in 2020.

Pe locul al doilea se afla Sofia Vergara, protagonista serialului “Modern Family”, cu venituri de 44,1 milioane de dolari. Ea si Scarlett Johansson sunt singurele doua femei care s-au clasat intre primele 10 pozitii ale topului general al celor mai bine platiti actori din lume.

In mod notabil, toate actritele din Top 10 pe 2019 au castigat onorarii care au depasit pragul de 20 de milioane de dolari, spre deosebire de anul trecut, cand doar ocupantele primelor doua locuri – Scarlett Johansson si Angelina Jolie – au reusit aceasta performanta.

In acest an, Angelina Jolie – care a obtinut in 2018 venituri de 28 de milioane de dolari – nu a mai reusit sa patrunda in Top 10. In aceasta perioada, ea joaca si produce doua lungmetraje asteptate cu mare interes de spectatori: “Maleficent: Mistress of Evil” si “The One and Only Ivan”.

Pe pozitia a treia in topul Forbes din acest an se afla actrita Reese Witherspoon cu venituri de 35 de milioane de dolari.

Topul 10 al celor mai bine platite actrite din lume este completat in acest an de Nicole Kidman (34 milioane de dolari), Jennifer Aniston (28 milioane de dolari), Kaley Cuoco (25 milioane de dolari), Elisabeth Moss (24 milioane de dolari), Margot Robbie (23,5 milioane de dolari), Charlize Theron (23 milioane de dolari) si Ellen Pompeo (22 milioane de dolari).

Spre deosebire de clasamentul masculin, topul feminin din acest an este marcat de o lipsa evidenta de diversitate. Sofia Vergara este de origine columbiana, insa nicio actrita de culoare sau asiatica nu figureaza intre primele 10 pozitii ale clasamentului.

Topul celor mai bine platite actrite din lume a fost intocmit de editorii revistei Forbes pe baza unor estimari furnizate de companiile Nielsen, Box Office Mojo si IMDb si a unor informatii provenind de la specialisti din aceasta industrie. Sumele mentionate, care vizeaza perioada 1 iunie 2018 – 1 iunie 2019, reprezinta onorariile primite de actrite inainte de plata taxelor si a impozitelor si nu se refera doar la onorariile incasate pentru interpretari artistice.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2