Ford Fiesta a ajuns la a opta generatie: prima fotografie oficiala

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

ford-fiestaFord a dezvaluit prima imagine cu noua generatie Fiesta. Modelul Ford va avea 4 versiuni speciale, printre care Vignale (alura premium) si Active (garda la sol inaltata, valente de crossover). Motorul Ecoboost de 1.0 litri va avea functie de dezactivare a cilindrilor.

In cadrul unui eveniment care a avut loc marti, 28 noiembrie, la Koln, Ford a dezvaluit primele informatii oficiale despre noua generatie a subcompactei Fiesta.

Pentru moment trebuie sa ne multumim cu o singura fotografie a modelului de clasa B, care evidentiaza doar modificari minore de design, cum ar fi grila imprumutata de la Focus si dimensiunile mai mici pentru blocurile optice.

Cu toate acestea, Ford a anuntat cateva detalii preliminare atractive despre noua Fiesta, care va fi disponibila in 4 versiuni speciale. Astfel, Ford Fiesta primeste mai multe versiuni de echipare care au rolul de a multumi diferitele categorii de potentiali clienti. cea mai importanta noutate este cea a versiunii cu pretentii premium Vignale, care va fi acompaniata in gana de versiunea de exhiparea ST-Line, dar si de Fiesta Titanium, care este reprezentata in singura fotografie publicata pana in prezent.

Mai multe pe automarket.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *