Ford investeste 215 milioane de dolari in Africa de Sud si majoreaza numarul de angajati

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Ford va angaja in Africa de Sud inca 1.200 de persoane, pentru a introduce un schimb suplimentar la una din fabricile companiei, unde productia va fi majorata la 720 de vehicule pe zi, a anuntat miercuri Ockert Berry, vicepresedinte al operatiunilor Ford din Orientul Mijlociu si Africa, transmite Reuters, informeaza AGERPRES.

Majorarea numarului de angajati vine in urma investitiei de 214,72 milioane de dolari realizate de Ford la uzinele sale din Africa de Sud, ceea ce va duce la majorarea productiei la 168.000 de vehicule pe an, a declarat Ockert Berry.

Majorarea numarului de angajati in Africa de Sud vine dupa ce, in mai, Automotive News a anuntat, citand un mail trimis angajatilor de seful companiei, Jim Hackett, ca Ford va concedia 7.000 de angajati, sau 10% din forta sa de munca la nivel global, pana la sfarsitul lunii august.

Decizia va ajuta compania sa economiseasca anual 600 de milioane de dolari.

Reducerile vor fi realizate atat printr-o schema de plecari voluntare cat si prin concedieri si nu se vor mai face angajari pentru locurile de munca vacante.

Ford Motor are aproximativ 200.000 de angajati si 67 de fabrici in intreaga lume. Al doilea mare producator auto din SUA, Ford, este prezent si pe piata din Romania.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *