Formula 1: Fernando Alonso nu participa la cursa din Australia

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Honda Portrait And Interview Session Prior To 2015 Formula One World ChampionshipDesi complet refacut dupa accidentul din testele de la Barcelona, Fernando Alonso nu va participa la cursa de la Melbourne dupa ce medicii i-au recomandat o pauza “din precautie”.

McLaren a anuntat astazi printr-un comunicat oficial ca Fernando Alonso nu va participa la prima cursa a sezonului dupa ce medicii echipei i-au recomandat pilotului spaniol, ca masura de precautie in urma accidentului pe care acesta l-a suferit recent in sesiunea de teste de la Barcelona, sa nu urce în monopost la Melbourne.
Conform medicilor, interdictia nu este una legata de simptome acute, ci mai degraba de precautie. “Dupa ce au condus o serie de teste medicale importante, unele dintre ele nu mai departe de aseara, medicii lui Fernando Alonso l-am informat ca nu sufera de absolut nicio problema medicala, ca nu au observat niciun fel de dovada a vreunei accidentari si ca il declara perfect sanatos din punct de vedere neorologic si cardiac. Totusi, doctorii i-au recomandat ca, in urma contuziilor pe care le-a suferit in accidentul care a avut loc in 22 februarie pe circuitul Catalunya, sa limiteze pe cat posibil orice factori de risc care ar putea sa rezulte in potentiale noi contuzii atat de repede dupa prima si sa reduca la minim sansele sindromului celui de-al doilea impact, o procedura absolut normala in cazul atletilor”, spune comunicatul oficial publicat de echipa McLaren.

Pauza fortata a lui Fernando Alonso va dura o singura cursa, pentru ca pilotul spaniol este gata sa revina in monopost in al doilea eveniment major al sezonului, weekend-ul din Malaysia (27-29 martie): “Fernando a inteles si a acceptat sfatul medicilor (…). Iar doctorii au luat la cunostinta de faptul ca Fernando se simte bine si pregatit, ca se simte gata de participare in competitie si ca pilotul a reluat pregatirea fizica”, spun oficialii McLaren.
Fernando Alonso pierde astfel prima sa cursa de la revenirea la McLaren dupa ce ultimii cinci ani a concurat pentru Ferrari. In locul spaniolului, McLaren il va alinia la start pe Kevin Magnussen, pilotul de rezerva al echipei, care va face astfel din nou echipa cu Jenson Button dupa un sezon trecut in care cei doi au fost titularii team-ului britanic.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *