Forţe proaspete la SPAU Baia Mare. Firma câstigatoare angajeaza baimareni

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

SC Sport Turism SA a câstigat licitaţia de la SPAU Baia Mare. Firma este din Constanţa si are mâna de lucru din Baia Mare.

Pana in prezent societatea castigatoare a angajat aproximativ 80 de oameni insa, conform contractului, numarul trebuie sa fie de 120, firma fiind inca in proces de angajare. Chiar si asa, societatea constănteana a intrat deja in campania de cosit spaţiile verzi si de taiat garduri vii din cartierele orasului Baia Mare. Tot firma se va ocupa de intreţinere, extracţii de arbori si salubrizare tot pe zonele verzi.

Menţionam faptul ca, contractul cadru este incheiat pe o perioada de 4 ani. Bugetul alocat societaţii castigatoare este cuprins intre minimum 1 milion de lei si maximum 15 milioane de lei, pentru cei 4 ani. Suma nu este fixa pe an ci se acorda in funcţie de lucrarile executate.

De precizat ar mai fi faptul ca, SPAU Baia Mare la capitolul angajaţi nu dispunea pentru zone verzi numai de 23 de oameni.

Anamaria AVRAM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

1 Comment

  1. luana

    Pai trebuia schimbata toata conducerea de la SPAU si angajati muncitori direct pe primarie,pe modelul primariei Bucuresti.Cu 15 milioane de lei pe 4 ani puteam arata ca Las Vegas,asa iar o sa se planga sefii de la spau ca i-a bagat Chereches in datorii.Constantenii inca nu au aflat cum arata iulistile si nici nu se pricep la platani si mesteceni iar dupa cat de mizerabil a ajuns orasul Constanta la spatii verzi ne dam seama cat de meseriasi pot sa fie.

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2