Fosta masina a printesei Diana si un autoturism ce a apartinut Reginei vor fi scoase la licitatie

PNL

diana-fam-audi-zUn Audi decapotabil cu care printesa Diana obisnuia sa se plimbe alaturi de fiii ei, printul William si printul Harry, dar pe care o conducea si la sala de fitness, va fi scos la licitatie, in noiembrie, informeaza People, transmite AGERPRES.

Autoturismul, al carui pret de pornire este de circa 70.000 de dolari, face parte dintr-o colectie de masini clasice celebre printre care se numara si un Bentley ce a apartinut reginei Elizabeta a II-a. Autoturismele vor putea fi cumparate la licitatia ‘Jewels in the Crown’, ce va avea loc la 12 si 13 noiembrie.

Diana a cumparat masina Audi de la un dealer de autoturisme din nord-vestul Londrei, in 1994, cu trei ani inainte de moartea sa, si se pare ca nu a condus decat circa 4.000 de mile la bordul acesteia, mai arata sursa citata. Autoturismul inca poarta placutele de inmatriculare cu numarul L449 TRP si este estimat la 63.500-76.000 de dolari.

Bentleyul Mulsanne, fabricat special pentru Regina pentru turneul jubiliar din 2012, este dotat cu elemente speciale de siguranta precum lumini albastre intermitente, cauciucuri cu Kevlar si geamuri securizate. Acesta este scos la licitatie la un pret cuprins intre 272.000-300.000 de dolari.

Setul de masini ce vor putea fi cumparate la licitatie include si un Rolls-Royce Phantom din 2005, detinut initial de Sir Elton John, estimat la 171.000-196.000 de dolari.

Organizatorul evenimentului, Silverstone Auctions, nu a dezvaluit identitatea colectionarului care detine bijuteriile clasice pe roti, insa a declarat ca acesta simte ca acum este momentul potrivit sa vanda masinile ”foarte bine intretinute”, mai arata People.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 1

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2