Fostul presedinte Traian Basescu, in Maramures. Ce le transmite membrilor PMP

home camp2
home camp2
home camp2

Traian-Basescu (1)Fostul presedinte al Romaniei Traian Basescu a sosit sambata, 20 august, in Maramures, insosit de secretarul general al formatiunii Dorel-Constantin Onaca si presedintele executiv Valeriu Steriu. Liderul Partidului Miscarea Populara participa, in cursul acestei dimineti, la slujba de la manastirea Prislop, iar mai apoi va vizita manastirea Pietroasa.

Tot in cursul zilei de azi, Traian Basescu va participa si la evenimentele organizate cu ocazia Horei de la Prislop. Totusi, vizita in Maramures nu a exclus intalnirile politice. Fostul presedinte le-a transmis membrilor PMP, in cadrul unei cine restranse care a avut loc in orasul Borsa, sa se pregateasca pentru alegerile parlamentare.

“Presedintele Traian Basescu a precizat sa incheiem fuziunea cu UNPR, in cel mai scurt timp pentru ca se apropie alegerile parlamentare. Vom avea nevoie de unitate si de foarte multa munca si determinare pentru a scoate un procent bun. Noi, conducerea partidului, l-am asigurat pe domnul presedinte ca, asa cum s-a intamplat la alegerile locale, Maramuresul va obtine un scor foarte bun si la alegerile parlamentare”, a punctat George Moldovan, secretar general al PMP Maramures.

Andreea FAT

Print Friendly, PDF & Email
home camp 1
home camp 1
home camp 1

Related posts

4 Comments

 1. marinaru'

  Il fac pe Morar senator.Poate ar fi bun si de presedinte,ce naiba,o inceput sa faca un pod.La noi in partid dupa primul pod ajungi destul de sus,Nutzica e exemplul viu..

  Reply
 2. Dumitru G.

  Dupa 10 ani de dezastru provocat de acest specimen , este chiar culmea ca mai are sustinatori.Vai de noi !

  Reply
  1. Aim

   Dezastrul e provocat de fiecare dintre noi.
   Politicienii sunt tot romani ca tine.
   Intai schimba-te tu si apoi ridica pretenții.

   Reply
 3. George

  Nu va suparati, e singurul politician care stie ce spune si isi asuma afirmatiile. Toti ceilalti au ajuns pe val din noroc si tupeu, fara a-si proba aptitudile in vreun fel. Poate formatia lui de comandant de nava l-a la ajutat, sau poate ca fara acest caracter nu ar fi ajuns comandant de nava. Nu puneti pe seama lui problemele tarii, nu el a avut pixul pentru deciziile economice. El a avut doar mai mult curaj si fermitate in a raspunde in clar situatiilor.

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *