Toader Ștețcu, fostul primar al comunei Moisei a decedat

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Toader Ștețcu, fost primar al comunei Moisei, a decedat în cursul zilei de vineri, 4 decembrie, la vârsta de 75 de ani.

Acesta se afla internat la spitalul din Borșa din cauza unei boli grave.

”Cu profundă tristeţe am primit vestea plecării dintre noi a fostului primar al comunei noastre, fost profesor și director de școală, Toader Ștețcu, care s-a stins din viață la vârsta de 75 de ani.

Fostul edil a murit azi, 04.12.2020, la spitalul din Borșa la care a fost internat de mai multe zile, unde urma un tratament în urma unei boli grave și organismul său nu a mai rezistat.

Domnul Ștețcu Toader a condus Moiseiul, timp de 18 ani, in perioada 1998-2000, 2004-2020 reprezentând mai multe partide politice și desfășurând pe parcursul carierei sale o intensă activitate în administrația publică locală, având un mare aport la dezvoltarea comunei, care depășește multe orașe din România.

În memoria colegilor şi a instituţiei, Toader Ștețcu, va rămâne pentru totdeauna un reper de dăruire şi profesionalism.

Moartea nu face diferenţă între noi, între partidele din care facem parte, între statutul social pe care îl avem şi ne poate răpi un om drag în orice moment.

Ne exprimăm regretul faţă de dispariţia dureroasă si transmitem condoleanţe familiei îndoliate! Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, este mesajul postat de Primăria Moisei, pe Facebook.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *