Fostul primar din Sapanta tuna si fulgera! Vezi de ce

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Mitingul organizat ieri in fata Prefecturii de catre cetatenii din Sapanta a generat o noua revolta, de aceasta data intre acestia si familia Turda.

Potrivit satenilor, decizia demiterii actualului primar ar fi fost influentata de fostul primar, Ioan Turda, care ar avea interesul sa candideze pentru un nou mandat.

Ioan Turda a dezmintit azi acuzatiile aduse de sapanteni, sustinand ca s-a retras atat din viata politica, cat si din Sapanta, locuind in prezent in Satu Mare.

”Nu ma intereseaza niciun fel de miza politica, sunt un om bolnav, m-am retras in sanul familiei si locuiesc in Satu Mare.

Ma doare cand vad ca unii pun neputinta lor in carca oamenilor de valoare, a familiei Turda care are un renume in Sapanta.

Peste familia Turda nu poate trece decat Dumnezeu”, a precizat fratele artistului Gheorghe Turda.

Mai mult, Ioan Turda a spus ca stie foarte bine cate capete de acuzare are Gheorghe Stan si ca acesta din urma ar trebui sa isi dea demisia de onoare si nu sa se foloseasca de oameni pentru a ramane in functie.

”Acest individ are 17 abateri de la regulile de circulatie, fals in declaratii, a mintit ca are probleme cu inima si s-a sustras de la testul poligraf, cum sa va spun, nici usturoi n-a mancat, nici gura nu-i miroase.

Se pare ca parsivitatea si nemernicia se ridica la rang de valoare si sapantenii prefera anarhia si debandada, la fel ca in anii ’90, odata cu fenomenul Stetca”, a mai precizat fostul primar.

Nici jurista primariei, Niculina Roman, cea care a strigat cel mai tare ieri in cadrul mitingului ”jos prefectul”, nu a scapat basma curata.

Din declaratiile lui Ioan Turda reiese ca aceasta ar avea o relatie mai speciala cu actualul primar.

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

3 Comments

 1. Lutai

  Oameni buni de ce mai faceti de rusine comuna noastra mai bine am sta si analiza situatia , Stan Gheorghe de ce nu iti vezi de treaba de cand esti numai probleme ai creat nu ti e rusine, mai bine ai pleca si nu ai agita comunitatea ori vrei sa iasa totul la iveala despre tine de la comtrabanda cu tigari pana la trafic de carne vie in occident ,deci atentie ai zilele numarate.Dumnezeu sa ne ajute sa scapam de acest om paranoic.

  Reply
  1. FELICIAN

   RUSINE RUSINE…. CUM POTI SA TE FOLOSESTI DE NUMELE PREOTULUI SI MAI ADUCI SI NUMELE LUI DUMNEZEU ÎN DISCUTIE?DE CE NU AI CURAJUL SA TE PREZINTI CINE ESTI DE FAPT DACA AFIRMI ASA CEVA ? NU CREZI CA TE BA BATE DUMNEZEU? MA ÎNTREB CUM POTI FACE ASEMENEA ACUZATII DESPRE CINEVA? SAU FACI PARTE DIN RENUMITUL NEAM AL TURDENILOR ?

   Reply
 2. un sapantan

  da ai dreptate ,,domnul,, turda familia ta are un renume în săpanța de-a lui cea rasă și acel individ de care vorbești ți-a luat-o înainte la scrutin cu 200 și ceva de voturi, ți-a demonstrat că este mai bun ca tine și dacă vezi doamne nu te interesa persoana lui de unde știi acele amănunte din dosarul lui? cat despre ,,Niculina,, urat din partea ta că după un mandat de primar nu-i știi numele, asta denotă încă o dată și încă o dată ce primar procopsit ai fost și acum vrei să pari altfel, prea tarziu din păcate sau din fericire pentru săpințeni.Parcă, dacă-mi aduc bine aminte vorbiți de parsivitate și de nemernicia săpințenilor mă întreb nu cumva au primit-o moștenire de la tine sau pot să spun de la nobila familie cu sange albastru a ta? Acei oameni parșivi și nemernici v-au dat votul acum 6 ani și spre ,, cinstea,, dumneavoastră le mulțumiți. Se vede de oameni, ce caractere au toți cei din familia turda a ta.

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2