Fostul primar Lucian Morar a lasat la Ulmeni o gaura de aproape 150 mii euro

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Dintr-un no name primar de Ulmeni, Lucian Morar de Chelinta, gratie faptului ca UNPR se asezase elegant pe toboganul politic, pornind cu toata viteza spre faliment, s-a orientat pe unde a putut si, pentru ca nu l-a primit niciun partid important, s-a aciuiat pe langa PMP. Pe listele carui partid a si candidat la alegerile din vara trecuta, ajungand consilier judetean. Dupa o negociere cu puscariasul Catalin Chereches, incarcerat la Gherla, Morar si-a vazut visul implinit. A ajuns vicepresedinte la judet.

O palarie prea mare pentru micul Morar de Chelinta, care nu a reusit sa coordoneze bine nici macar activitatea unui orasel precum Ulmeni, ce sa mai vorbim de un judet intreg. Cifrele de mai jos vorbesc singure si se regasesc in raportul Curtii de Conturi care, verificand activitatea Primariei Ulmeni, constatat prejudicii in valoare de 659.000 lei (aproape 150 mii euro). Suficient cat sa intre la abuz in serviciu, cu prag sau fara prag.

In concret, Curtea de Conturi a stabilit principalele abateri ale Primariei conduse de Lucian Morar de Chelinta:

 • plata unor lucrari nejustificate in valoare 174.360 LEI catre SC Drumuri si Poduri SA Maramures;
 • plata fara temei a unor cheltuieli nejustificate in valoare de 85.568 LEI, pentru lucrarile realizate la podul peste raul Somes;
 • 62.673 LEI reprezentand cheltuieli nejustificate cuprinse in situatiile de lucrari la extinderea retelei de canalizare;
 • 116.644 LEI, reprezentand lucrari nejustificate cuprinse in situatiile de lucrari la obiectivul Drumuri si santuri in Ticau.

Adica e bai, cum ar veni, iar cineva trebuie sa plateasca pentru asta. Si chiar daca a plecat la judet cu masina Primariei, Nissan 4×4, confundand-o cu cea personala, Morar va trebui sa spuna cum vor intra din nou in bugetul din Ulmeni banii cheltuiti nelegal. Cu incalcarea legii, cum ar veni.

Vladimir POPESCU

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

3 Comments

 1. Zoli

  Va dati seama cat de suparati pot fi acesti oameni – Kake si Morar – ca s-a abrogat legea unde toti hotii scapau cu dosarele curate?! Asa in scurt timp vor fi colegi de celula! Dar asa e prietenia: impreuna la bine si la rau!

  Reply
 2. Maria

  Lucian Morar, vezi că s-ar putea să-l însoțești la Gherla pe amicul tău Cătălin Cherecheș, cu care te asemeni la tupeu, la nesimțire și traseism politic, la golănie, la predispoziția de a comite infracțiuni…Ar fi păcat de tatăl tău, poetul Vasile Morar. S-ar ridica și ță-răniștii din morminte de-ar vedea ce-a ajuns fiul lui Vasile Morar! Rușine, Cherecheș, rușine, Morar! Ați făcut județul de tătă țâdula!

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2