Fostul solist vocal al formatiei Compact, Leo Iorga, a murit

Reclame home 1
Reclame home 1

Fostul solist al trupei Compact, Leo Iorga, a murit, sambata, a anuntat fostul sau coleg, cantaretul si compozitorul Adrian Ordean, se precizeaza pe site-ul stirileprotv.ro.

”Acum 5 minute, colegul meu de trupa LEO IORGA a plecat spre o lume mai buna…DUMNEZEU SA-L IERTE.
Va ramane in inimile noastre pentru totdeauna”, a anuntat pe Facebook Adrian Ordean.

***Potrivit site-ului stirileprotv.ro, lupta lui Leo cu cancerul a inceput in 2011. Atunci i s-a extirpat prima tumoare la plamani, dar nu a fost suficient. Au urmat cativa ani, in care artistul a facut chimioterapie, imunoterapie si a incercat inclusiv vaccinul cubanez.

Leo Iorga: “Statistic vorbind, eu am depasit media longevitatii, ca sa zic asa, in cancerul pulmonar, neoplasm pulmonar cu metastaze cerebrale, si impreuna cu oncoloaga mea, luam decizii nu poti sa zici la misto, ci luam decizii prudente. ”

Timp de 2 ani a facut o cura in Cuba si, pe langa asta, sesiuni de psihoterapie pentru ca, spun cubanezii, vindecarea sufletului ajuta la intarirea sistemului imunitar. Este, de fapt, o terapie anti-depresie pentru pacientii bolnavi de cancer.

Leo Iorga: “Latura asta am simtit-o pe pielea mea, si cei care nu trec prin asta, chiar daca sunt in anturajul persoanelor bolnave, nu pot pricepe. Profunzimea acestui sentiment si deruta pentru ca nu mai stii, pot avea incredere in medici, nu pot avea, sunt blestemat, sunt atacat in aure, si daca treci peste chestia asta, lucrurile pot sa mearga spre bine, spre prelungirea, sunt cazuri eu cel putin cand ma imbolnavisem, nici nu exista in Cuba o solutie pentru cancerul pulmonar. ”

Foto: Leo Iorga FB

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole