Fotbal-AJF MM: Delegatii echipelor din Liga 5 se vor intalni joi

PNL

Joi, 28 noiembrie, de la ora 16.00, Asociatia Judeteana de Fotbal Maramures organizeaza in Baia Mare o intalnire de lucru cu delegatii echipelor care evolueaza in Liga 5.

Dupa ce in 8 noiembrie, Asociatia Judeteana de Fotbal Maramures (AJFMM) a organizat in Sighetu Marmatiei o intalnire de lucru cu delegatii echipelor care evolueaza in Liga 4, joi, 28 noiembrie, este randul delegatilor echipelor din Liga 5 sa se intalneasca.

Astfel, de la ora 16.00 va avea loc un meci amical de fotbal intre delegati, pe terenul sintetic de la Colegiul Tehnic ”Anghel Saligny” din Baia Mare, pentru ca – de la 17.30 – sa fie programata sedinta de lucru. Schimbarile, care urmeaza sa fie implementate la nivelul Ligii 5 in acest sezon, precum si modificarile planificate de AJFMM pentru anul competitional urmator sunt punctele aflate pe ordinea de zi. Din partea AJFMM, la eveniment vor participa: Zoltan Szekely – presedinte AJFMM, Cristian Bogdan – vicepresedinte Comisia de Competitii, Emil Kemenes – presedinte Comisia pentru Copii si Juniori, Florin Gherghel – secretar Comisia Judeteana de Arbitri.

Informatii: AJF MM//ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1