Fotbal: Antrenorul Dan Petrescu si-a reziliat contractul cu CFR Cluj

CFR 1907 Cluj si antrenorul care i-a adus cel de-al patrulea titlul de campioana a Romaniei la fotbal, Dan Petrescu, au ajuns la un acord amiabil pentru rezilierea contractului, a anuntat clubul ardelean, luni, pe site-ul sau oficial, informeaza AGERPRES.

”Familia CFR ii multumeste pentru toata munca depusa in acest sezon, incununata cu titlul de campioana! Cifrele extraordinare pe care echipa noastra le-a avut sub comanda lui Dan Petrescu arata inca o data ca munca, daruirea sa si a intregului staff tehnic nu au fost in zadar: 79 de puncte, 54 de goluri marcate, doar 19 goluri primite, neinvinsi pe teren propriu, 22 de meciuri fara gol primit, iar in final titlul de campioana a Romaniei. Fara doar si poate, Dan Petrescu si-a lasat amprenta asupra CFR-ului.

Cu experienta sa a reusit sa formeze la Cluj un grup extrem de unit, grup care in cele din urma a invins. Cei buni vor triumfa mereu, iar noi am demonstrat deja ca suntem cei mai buni din Romania si vom lupta pentru a reveni in elita fotbalului european asa cum v-am obisnuit. Impreuna am scris o frumoasa pagina in istoria clubului nostru!”, se arata in mesajul de despartire al clubului CFR Cluj.

La inceputul lunii aprilie, clubul din Gruia anunta prelungirea contractului cu Dan Petrescu pentru inca doua sezoane incepand din vara.

”Datorita muncii de exceptie depuse pana acum la CFR, a rezultatelor si a atmosferei create in sanul echipei, clubul CFR 1907 Cluj anunta ca a ajuns la un acord de prelungire a contractului cu antrenorul Dan Petrescu pentru inca doua sezoane, incepand din aceasta vara. Am inceput un proiect pe termen lung alaturi de Dan Petrescu si vrem sa il continuam impreuna spre atingerea obiectivelor stabilite”, se arata in comunicatul clubului.

Petrescu a fost prezentat oficial ca antrenor al echipei clujene pe 10 iunie 2017. El a semnat atunci un contract pe doi ani.

CFR Cluj nu a anuntat cine va fi noul antrenor al echipei, presa vehiculand mai multe nume, printre care cele ale lui Edi Iordanescu si Victor Piturca.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1