Fotbal: Arbitrii din Liga I au fost testati inainte de inceperea noului sezon

Arbitrii din Liga I au fost testati teoretic si fizic inainte de inceperea noului sezon, presedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor, Kyros Vassaras, aratandu-se multumit de modul in care s-au prezentat acestia, informeaza, miercuri, site-ul oficial al Federatiei Romane de Fotbal, relateaza Agerpres.

“Toti arbitri sunt gata de startul campionatului, toti sunt pregatiti. Testele au decurs foarte bine. La fel ca si fotbalistii, indiferent de vreme, arbitrii trebuie sa-si faca foarte bine meseria”, a declarat Kyros Vassaras.

Prima testare a fost cea teoretica si a avut loc, marti, la Casa Fotbalului, in timp ce probele fizice au fost sustinute, miercuri, la Centrul National de Fotbal Buftea. La acestea au luat parte 27 de arbitri centrali si 34 de asistenti, baieti si fete.

Arbitrul Istvan Kovacs a declarat ca nu regreta faptul ca in acest an nu a avut vacanta. “Nu am avut parte de vacanta, dar imi place foarte mult meseria pe care o fac. Experienta de la EURO U21 a fost una senzationala, ma bucur foarte mult pentru rezultatul echipei noastre nationale, am fost in tribune alaturi de ei. E o perioada grea acum, dar ne pregatim pentru un intreg sezon”, a spus Kovacs.

De asemenea, Ovidiu Hategan a afirmat ca este pregatit pentru noul sezon al Ligii I: “Ne propunem sa avem un an bun, sa eliminam pe cat posibil greselile mari. VAR (n.r. – arbitrajul video) ne-ar asigura liniste, nu ar mai fi discutii la finalul partidelor. Ma gandesc la Campionatul European de anul viitor, normal, mi-as dori sa arbitrez mai mult decat am facut-o la EURO in 2016”.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1