Fotbal: Baimareanul Claudiu Bumba, pustiul de nationala de la ASA a plecat de la Targu Mures

claudiu bumbaLa 24 de ore dupa ce a jucat pentru nationala de tineret a Romaniei in startul preliminariilor pentru Euro 2017, Claudiu Bumba si-a rezolvat viitorul. Jucatorul de 21 de ani de la ASA Targu Mures a semnat cu Hapoel Tel-Aviv din Israel. Bumba juca din 2011 la ASA si a marcat 15 goluri in 81 de meciuri. Bumba are si o selectie la nationala mare a Romaniei. Cota lui Bumba, potrivit transfermarkt.de, este de 1.5 milioane de euro.

“E destul de certa plecarea lui Bumba. Cluburile s-au inteles, din cate stiu si jucatorul s-a inteles. Maine merge la Tel Aviv pentru a discuta toate detaliile si daca va fi de acord va semna”.
“Noi aveam o problema, pentru ca intra in ultimul an de contract. Nu pot sa va spun inca suma, in zilele urmatoare putem sa detaliem mai multe. E vandut la o suma buna pentru acest moment.”

Baimareanul Claudiu Bumba a evoluat si la FC Baia Mare, inca pe vremea cand avea 16 ani, fiind introdus in teren meci de meci de antrenorul de atunci al gruparii baimarene, Florin Fabian.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1