Fotbal: In ciuda tuturor problemelor, FCM Baia Mare joaca fotbal in continuare

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

fcm1FCM Baia Mare a avut un sezon frumos. Finalul n-a mai fost cel dorit de conducerea clubului si cea a orasului, doar ca administratia si conducerea clubului n-au facut mai nimic pentru a avea finalul dorit. Dimpotriva. Si uita asa, Balaure semneaza cu Astra, patru puncte dispar din “contul” echipei pentru a doua oara (datorii catre jucatori) si n-ar fi de mirare ca si aceasta echipa sa dispara.

Fotbalul din Maramures este pe butuci. FCM Baia Mare e la ultimul bal, CSM Sighet s-a retras din competitie, iar Comuna Recea oricum este la nivel de amatori (cu fotbalisti care merg la scoala si la serviciu). Sigur, aici avem dovada unui manageriat “performant”, semn ca oamenii nepotriviti au ajuns la momentul nepotrivit. Dumnezeul orasului Baia Mare, momentam ascuns, a ajuns sa comande ce doreste la FCM. El l-a pus pe Cristian Span la FCM, nu publicul, nu altcineva. Si vedem de ce l-a pus acolo, din rechizitorii. Ca s-au certat, e treaba lor. Cert este ca au dat cu fotbalul de pamant, asa cum acelasi om si ai sai au dat cu handbalul de pamant.

Baimarenii au jucat duminica cu FC Brasov si s-au impus cu 3-0. Prima mare ocazia a fost in min. 22, cand Sirbu a trimis in bara, dupa ce l-a driblat pe portar. Apoi, Vasile Pop a deschis scorul cu un sut din careu si la cabine s-a intrat cu 1-0 (37). Dupa reluare, Balaure inscrie al doilea gol al baimarenilor dupa o centrare a lui Sirbu (69), pentru ca scorul final sa fie stabilit de Sirbu, dupa o pasa venita de la Pop (77).

FC Baia Mare – FC Brasov: 3-0 (1-0)
Arbitri: Paul Unimatan (Zalau) – Iulian Szekely (Cluj), Marius Balan (Dej)

Baia Mare: Ormenisan (83, Rosiianu) – Durus, Sg. Oltean, Fl. Ilie (34, Daminuta), Anitoiu – A. Ignea, Codoban, Vasilache, C. Sirbu, Balaure (70, D. Munteanu), V. Pop

FC Brasov (antrenor: Adrian Szabo): Cauca – Moraru, Istrofor, M. Marin, Pamfile, Andor, Mug. Buga (61, Al. Coman), Bg. Rusu (54, D. Ene), Pana, Avram, Alupoaie (70, Vl. Munteanu)

Seria 2. Play-off. Etapa 6: Gaz Metan Medias – UTA Batrana Doamna: 4-0; CS Mioveni – Chindia Targoviste: 1-2; FCM Baia Mare – FC Brasov: 3-0

Clasament: 1. Gaz Metan – 34p; 2. Chindia – 34p; 3. UTA – 32p; 4. Mioveni – 25p; 5. Brasov – 23p; 6. FCM Baia Mare – 16p (penalizata cu 8 puncte)

Etapa viitoare: FCM Baia Mare – Mioveni; FC Brasov – Gaz Metan; UTA – Chindia.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2