Fotbal: Cupa Minerul revine in Sala Sporturilor Lascar Pana

PNL

Cupa Minerul pastreaza traditia si revine in Sala Sporturilor Lascar Pana din Baia Mare pentru al IV-lea an consecutiv. Competitia se va desfasura in perioada 27-29 decembrie 2019 si se adreseaza atat iubitorilor de fotbal cat si fotbalistilor profesionisti din Baia Mare si din toata tara.

Organizatorii au ridicat nivelul in acest an si pun la bataie premii in valoare de 16.000 de lei pentru echipele de pe podium, respectiv 10.000 lei Locul I, 4.000 lei Locul II si 2.000 de lei pentru locul III, la care se adauga si cele 3 premii speciale: Trofeul Alexandru Koller, Trofeul Marin Sabou si Trofeul Vasile Feher. De asemenea, organizatorii au pregatit suprize si pentru spectatori, care vor putea castiga diferite premii pe durata celor 3 zile de competitii.

Pentru a putea participa la aceasta competitie, este necesara respectarea a doua reguli:
– Echipa sa fie formata din maxim 12 jucatori si maxim 3 membrii in staff-ul tehnic
– Achitarea taxei de participare de 2.000 lei/echipa

Echipele care doresc sa se inscrie in competitie o pot face telefonic, la numarul de telefon 0753 541 694, in perioada 1 – 15 decembrie 2019, urmand ca in 20 decembrie sa aiba loc sedinta tehnica pentru stabilirea grupelor si programul competitional.

Accesul la “Cupa Minerul” se va face pe baza de bilet in valoare de 10 lei. Biletele vor fi disponibile de la casa de bilete din incinta Salii Sporturilor in cele 3 zile de competitie.

Detalii suplimentare legate de competitie puteti afla contactand organizatorii la numarul de telefon 0740 136 104.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1