Fotbal – Cupa Romaniei: Minerul Baia Mare – CS Farcasa 5-1

home camp2
home camp2
home camp2

Minerul Baia Mare se descurca de minune si in Cupa Romaniei, iar in faza a treia, pe judet, a dispus, pe stadionul “Viorel Mateianu”, de contracandidata la cistigarea Seriei Sud, CS Farcasa. Baietii lui Dorin Toma si Cristian Bogdan au obtinut o calificare scontata, dupa victoria cu scorul de 5-1 (4-0).

Chiar daca Minerul nu a beneficiat de serviciile a patru jucatori cu experienta, toti accidentati, Calin Borota, Sergiu Chiorean, Alexandru Ignat si Gabriel Danciu, formatia trimisa in teren de tehnicienii baimareni nu a dat nicio sansa adversarului de sambata dupa-amiaza. Ecuatia accederii in faza urmatoare a competitiei a fost conturata dupa primele 45 de minute, gazdele marcand de patru ori. Prima reusita a partidei s-a consumat in minutul 14. Corner executat de Balmos, Serge Nabeu reia cu capul si cu largul concurs al portarului advers balonul intra in plasa. Juniorul Darian Sabadas majoreaza diferenta in minutul 27. In urma unui contraatac acesta patrunde in careu si trimite puternic la coltul lung. Serge va realiza dubla in minutul 34, fundasul central introducand mingea in poarta din 2 metri, dupa o lovitura libera de pe partea stanga executata de Balmos. Cel mai frumos gol al partidei a apartinut celuilalt fundas central, Simion David. Acesta a luat o actiune pe cont propriu la 40 m de poarta adversa, a driblat tot ce i-a iesit in cale si a marcat cu un sut de la 12 m.

Oaspetii vor reduce din handicap la sapte minute de la reluare, in urma unei nesincronizari in defensiva noastra. Minerul va reface diferenta de patru goluri in minutul 65. Sandu Bococi ramane singur cu portarul, sutul acestuia este parat in lateral, Darian Sabadas urmareste excelent si indeplineste o simpla formalitate, realizand dubla.

In meciul cu CS Farcasa, la Minerul Baia Mare au debutat si trei juniori nascuti in 2001 de la grupa de juniori A1. In partea secunda, Dorin Toma le-a permis sa debuteze intr-un joc oficial juniorilor Claudiu Denut, Claudiu Prodan si Daniel Groza.

• Minerul Baia Mare: Anisoreac – Lihet, Serge, S. David, A. Tututa, C. Tututa (77′ Denut), Lupu, Balmos (83′ Gereben), D. Sabadas (83′ Groza), Bococi (66′ Prodan), Feraru (cpt.). Antrenori: Dorin Toma, Cristian Bogdan si Marius Marian. • Arbitri: Zoltan Szekely jr. – Vlad Parge, Paul Lodina. Observator AJF: Florin Gherghel.

Acesta a fost ultimul joc oficial din 2017, insa Minerul Baia Mare nu intra, deocamdata, in vacanta, Dorin Toma trasand un program de pregatire pana la inceputul lunii decembrie.

Sursa text: minaur.ro

Print Friendly, PDF & Email
home camp 1
home camp 1
home camp 1

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *