Fotbal – Cupa Romaniei: Minerul Baia Mare – CS Seini 6-0

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Minerul Baia Mare a inceput cu un rezultat pozitiv si a doua competitie a stagiunii, Cupa Romaniei, elevii lui Dorin Toma si Cristian Bogdan dispunand, in turul secund, pe stadionul “Viorel Mateianu”, de CS Seini.

Dupa ce in prima etapa de campionat galben-albastrii au trecut de seineni cu 9-0, acum baimarenii au invins cu 6-0 (5-0), Dorin Toma preferand sa alinieze in acest joc numai jucatori tineri, pana in 21 de ani, inclusiv trei jucatori de la juniorii A1, exceptie facand Serge Nabeu si Calin Borota.

De asemenea, doi dintre acestia, Denut si Pohl, au si debutat in meciul cu Seini, ultimul fiind la un pas sa debuteze cu gol. Iar jucatorii tineri au confirmat asteptarile, ecuatia calificarii fiind rezolvata dupa primele 45 de minute, Minerul conducand cu 5-0, prin golurile reusite de Simion David (10′), Denis Lihet (22′), Darian Sabadas (23′), Marius Gereben (33′) si Catalin Tututa (36′).

In repriza secunda, baimarenii au mai punctat o data, autor Catalin Tututa (82′), chiar daca formatia noastra a irosit o gramada de ocazii, inclusiv cu poarta goala. Minerul Baia Mare a aliniat in disputa cu CS Seini urmatoarea formula: Anisoreac – Lihet (62′ Denut), Tamas, Serge Nabeu, S. David, A. Tututa, Borota (46′ Balmos), Gereben, C. Tututa, D. Sabadas (66′ Pohl), Leontin Mircea (46′ Feraru).

Echipa noastra are planificat urmatorul joc oficial in 8 octombrie, meciul de campionat din deplasare cu Bradul Grosii Tiblesului.

minaur.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *