Fotbal: Daum – Cu Armenia trebuie sa controlam jocul, sa dominam si sa marcam

Reclame home 1
Reclame home 1

Selectionerul echipei nationale Christoph Daum a declarat, joi, intr-o conferinta de presa, ca in meciul cu Armenia de vineri jucatorii sai trebuie sa controleze jocul, sa isi domine adversarul si sa marcheze, informeaza AGERPRES.

„Nu stiu daca este un avantaj faptul ca am castigat in Erevan. Este o echipa noua, cu un alt antrenor, cu un alt sistem, putem spune ca Armenia este acum o echipa diferita. Dar jucatorii nostri sunt bine pregatiti, stiu plusurile si minusurile Armeniei, nu ne ramane decat sa punem in practica potentialul nostru. Trebuie sa controlam jocul, sa dominam, trebuie sa marcam. Maine vom folosi un sistem defensiv care sa se poata transforma pe durata partidei”, a spus el.

Tehnicianul sustine ca interesul scazut al suporterilor pentru meciul de vineri are legatura cu pozitia din clasament a Romaniei: „Cu siguranta daca ne-am fi aflat intr-o pozitie mai buna in clasament am fi avut mai multi spectatori in tribuna maine. Dar noi trebuie sa luptam in meciurile ramase ca sa aratam ca putem obtinem rezultate bune si sa readucem atentia asupra echipei nationale. Trebuie sa aratam o imagine buna pentru a intari relatia cu suporterii. Iar o imagine buna am aratat cu Chile, acela e un punct de la care trebuie sa plecam”.

Intrebat daca ii teama de reactia publicului in cazul in care Romania pierde partida cu Armenia, Daum a raspuns: „Ca antrenor am trecut prin multe situatii dificile, am si pierdut, am si castigat, dar intotdeauna mi-am asumat responsabilitatea. Nu imi este teama de reactia publicului, nu mi-a fost niciodata teama de astfel de situatii. De fiecare data am iesit mai puternic din aceste situatii. Dar in cazul de fata sunt optimist ca vom face un joc bun si vom avea si un rezultat bun. Eu sunt foarte motivat si sunt convins ca daca jucatorii isi vor atinge limitele, ca in meciul amical cu Chile, atunci meciul se va incheia cu bine”.

Echipa nationala a Romaniei se afla in aceste zile in cantonament la Centrul National de Fotbal Mogosoaia unde se pregateste pentru meciurile cu Armenia si Muntenegru din preliminariile Cupei Mondiale 2018 din Rusia. Romania intalneste Armenia, vineri, 1 septembrie, de la ora 21,45, pe Arena Nationala. Cea de-a doua partida, cu Muntenegru, este programata in deplasare, la Podgorica, in 4 septembrie, tot de la ora 21,45.

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole