Fotbal: Doi maramureșeni, convocați la acțiunea de formare a lotului național U15

home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0

Raul Topan (Sporting Maramureș) și Raul Gavrău (Electrica Baia Mare) sunt cei doi jucători maramureșeni care au fost convocați la acțiunea de formare a lotului național de fotbal la categoria de vârstă Under 15, scrie frf-ajf.ro.

În urma jocurilor disputate de selecționata Maramureșului în cadrul Turneului Speranțelor, ediția 2020/2021 (dedicată copiilor născuți în 2006), Raul Topan (atacant, Sporting Maramureș) și Raul Gavrău (fundaș central, Electrica Baia Mare) au fost jucătorii remarcați și convocați pentru acțiunea de formare a lotului național de fotbal la categoria de vârstă Under 15. Ambii au jucat în toate cele 9 meciuri ale selecționatei antrenate de Ciprian Danciu (Comuna Recea), Raul Topan fiind, de altfel, și golgeterul Maramureșului în această competiție.

Acțiunea de formare a lotului național de fotbal la categoria de vârstă Under 15 se va desfășura în Cluj-Napoca duminică, 13 septembrie, de la ora 10.30, pe stadionul Clujana. Sportivii trebuie să se prezinte în Cluj-Napoca sâmbătă și să arate la sosire rezultatul unui test RT-PCR (testarea trebuie efectuată în perioada 8-10 septembrie).

Raul Topan și Raul Gavrău vor fi însoțiți la Cluj-Napoca de referentul Federației Române de Fotbal în Maramureș, Emil Kemenes.

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1
Reclame home 1