Fotbal: Egal cu o echipa din esalonul trei pentru Minerul Baia Mare

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Minerul Baia Mare a avut stabilit un nou meci de pregatire, primind pe teren propriu replica gruparii din esalonul trei Unirea Tasnad, partida ce s-a consumat luni dupa-amiaza pe stadionul “Viorel Mateianu”.

Jocul in sine a aratat pofta de joc in ambele tabere, cu situatii bune de a marca si de-o parte si de cealalta, care pana la urma s-a incheiat nedecis, scor 0-0. Un scor echitabil, atat Minerul, cat si Unirea Tasnad avand posibilitatea sa castige partida la ocaziile de care au beneficiat.

Victoria a fost mai aproape pentru formatia antrenata de Dorin Toma si Cristian Bogdan, trupa de liga a patra irosind, in numai un minut, doua ocazii imense. Prima sansa mare a venit in minutul 86, Darian Sabadas fiind oprit in suprafata de pedeapsa prin fault de un adversar. Razvan Ardeleanu a executat previzibil si portarul celor de la Tasnad a parat lovitura.

A doua l-a avut la finalizare tot pe Ardeleanu, acesta reluand cu capul in bara transversala in urma centrarii perfecte venite de la Sorin Serban. 0-0 la finalul celor 90 de minute, Minerul Baia Mare aratand ca este pregatita pentru sezonul ce va debuta pe 26 august.

  • Minerul Baia Mare: G. Danciu – D. Lihet, Serge Nabeu, S. David, R. Lupu, C. Borota, M. Gereben, S. Bococi, S. Chiorean, T. Balmos si M. Feraru. Au mai evoluat: I. Anisoreac – Prodan, R. Tamas, C. Tututa, A. Tututa, B. Boje, S. Serban, R. Ardeleanu, D. Sabadas, Meti, I. Silaghi. Antrenori: Dorin Toma si Cristian Bogdan.

Minerul mai ia in calcul sa mai gaseasca inca un adversar pina la inceperea campionatului, ultimul joc de pregatire urmand sa fie stabilit cel mai probabil pentru ziua de sambata, 19 august.

minaur.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *