Fotbal: Faurul Fauresti vs Gloria Salsig 3-1

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Cu 3-1 s-a impus Faurul Fauresti in fata celor de la Gloria Salsig in finala Ligii a cincea in Maramures, sezonul 2018/2019.

Faurul Fauresti a castigat seria 1 a Ligii a cincea, obtinand 10 victorii si bifand 2 egaluri in cele 14 partide disputate. Cu 47 de goluri inscrise si 17 primite, cei din Fauresti au avut – de asemenea – si cel mai prolific atac al seriei si cea mai puternica aparare.

Gloria Salsig s-a impus in seria 2 a Ligii a cincea, avand 11 victorii si un egal in cele 14 meciuri jucate. Cu 63 de goluri inscrise, cei din Salsig au avut cel mai solid atac din serie.

Cele doua grupari si-au disputat – pe Stadionul ”Viorel Mateianu” din Baia Mare – finala Ligii a cincea. Victoria a revenit celor din Fauresti la scorul de 3-1 (1-0). Andrei Crisan (Fauresti) deschide scorul in min. 36. Egalarea vine in minutul 60 gratie lui Cristian Vasoc. 14 minute mai tarziu, Andrei Crisan readuce Faurul in avantaj si tot el inchide tabela in minutul 78.

Finala a fost urmata de o festivitate de premiere oficiata de Zoltan Szekely, presedinte al AJFMM. Pe cupele si medaliile oferite celor doua finaliste, au fost pregatite trofee si pentru cei doi golgheteri ai Ligii a cincea: Alex Chiuzbaian de la Rapid Satu Nou de Sus si Adrian Chis de la Gloria Salsig, ambii cu cate 17 goluri.

Informatii: AJFMM

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2